Filosofi

Crud är ett svenskt varumärke vars mål är att skapa tidlösa och hållbara produkter.
Vi tror på enkelhet, funktionalitet och den bestående kraften i högkvalitativt hantverk. Vi läggger stort engagemang i varje skapelse, och ser till att varje verk vi producerar följer vårat ethos. 
 
 
 

Våra ryggsäckar, väskor och mindre lädervaror är designade och tillverkade i Sverige. Vi använder endast de finaste naturliga materialen som finns tillgängliga, vilket garanterar att varje produkt har en unik och tidlös charm. Allt eftersom åren går utvecklar vår utrustning en patina och får en karaktär som är distinkt för både produkten och dess ägare.

 

Vi erbjuder även handskar som tillverkas i E.T och USA med samma nivå av omsorg och känsla för detaljer. Våra handskar är utformade för att klara de tuffaste förhållanden och är designade för att skydda och ge komfort, vilket säkerställer att du kan klara alla utmaningar som kommer i din väg. Vårt mål är att skapa produkter som tål stryk och åldras med värdighet, men som också håller en livstid när de tas om hand på rätt sätt.

 

 

Vi förstår att våra produkter kanske inte passar alla och vi har inte för avsikt att massproducera dem. Istället fokuserar vi på att tillverka små partier och producera en begränsad mängd produkter för dem som värdesätter hög kvalitet och en enkel utilitaristisk estetik.