Frakt & Retur

 

Våra fraktpriser är baserade på vikten av varan/varorna i din beställning och kommer att skickas inom 1-3 arbetsdagar från att din beställning har tagits emot.

Obs: arbetsdagar är måndag till fredag, exklusive helger och helgdagar. 

 

Inrikes frakt

Inrikes beställningar skickas med Postnord.

När din beställning har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer som kan användas för att spåra din försändelse via Postnords spårningssida.

 

Internationella fraktalternativ
DHL Express

För internationella beställningar använder vi DHL Express för snabba leveranser från dörr till dörr (om du väljer detta fraktalternativ).

När din beställning har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer som kan användas för att spåra din försändelse. 

 
Postpaket

Skickas med Postnord och överlämnas till din lokala bud-/posttjänst när paketet anländer till destinationslandet. 

Om du har några frågor angående en statusuppdatering på din försändelse, använd spårningsnumret och spåra din beställning med hjälp av ditt lands posttjänsts- spårningsfunktion eller kontakta en representant på postkontoret.

Försändelser till USA överlämnas till USPS när de når USA. Försändelser till Storbritannien hanteras av Royal Mail när de når Storbritannien.

 

Returer
Om du vill returnera din vara kan du göra det inom 14 dagar efter att du mottagit din vara. Kontakta oss alltid via e-post innan du returnerar dina varor. Varorna måste vara oanvända och i samma skick som när du tog emot dem. Varan/varorna måste också skickas tillbaka till oss i originalemballaget. När vi har tagit emot din retur kommer vi att inspektera varan/varorna för tecken på användning.

Vi återbetalar inte fraktavgifter.

Anpassade produkter eller produkter ur vår provförsäljning kan inte returneras eller bytas.


Återbetalningar (om tillämpligt)
När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.
Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

Det tar mellan 2-4 dagar innan återbetalningar dyker upp på ditt konto igen.
Om du inte har mottagit någon återbetalning, kontakta din bank därefter ditt kreditkortsföretag. 

Återbetalning för varor som skickas utanför EU 

Tull- och momsavgifter kommer att tas ut vid retur av varor från länder utanför EU.


Försäljningsartiklar
Reavaror kan inte återbetalas, endast ordinarie prissatta varor kan återbetalas.

Byten
Om du behöver byta din produkt vänligen skicka ett mail till info@crudsweden.se


Frakt
För att returnera din produkt bör du skicka din produkt till:

Drubec AB (Crud)

Rydetvägen 171

439 35 Onsala

Sverige


Du kommer att stå för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas ej. Om du får en återbetalning återbetalas inte fraktkostnaden.

Se till att använda en spårbar frakttjänst eller köp fraktförsäkring och mejla oss försändelsenumret när din retur har skickats. Vi garanterar inte att vi kommer att ta emot din returnerade vara.