-Fri postfrakt på alla beställningar över 1400kr-

Frakt & Retur

 

Våra fraktpriser är baserade på vikten av varan/varorna i din beställning och kommer att skickas inom 1-3 arbetsdagar från att din beställning har tagits emot.

Obs: arbetsdagar är måndag till fredag, exklusive helger och annonserade/federala helgdagar. 

 

Inrikes frakt

Inrikes beställningar skickas med Postnord.

När din beställning har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer som kan användas för att spåra din försändelse. 

 

Internationella fraktalternativ
DHL Express, UPS & TNT

För internationella beställningar använder vi DHL Express, UPS eller TNT beroende på destination för snabba leveranser från dörr till dörr.

När din beställning har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer som kan användas för att spåra din försändelse. 

 
Postpaket

Skickas med Postnord och överlämnas till din lokala bud-/posttjänst när paketet anländer till destinationslandet. På grund av Covid-19 tillåter vi upp till 30 dagar för beställningar att komma fram när vi väljer detta fraktalternativ.

 

Retur
Om du vill returnera din vara kan du göra det inom 14 dagar efter att du mottagit din(a) vara. Kontakta oss alltid via e-post innan du returnerar dina varor. Varorna måste vara oanvända och i samma skick som när du tog emot dem. Varan/varorna måste också skickas tillbaka till oss i originalförpackningen. När vi har tagit emot dina varor kommer vi att inspektera dem för tecken på användning.

Vi återbetalar inte fraktavgifter.

Anpassade produkter kan inte returneras


Återbetalningar (om tillämpligt)
När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.
Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

Det tar mellan 2-4 dagar innan återbetalningar dyker upp på ditt konto igen.
Om du inte har fått någon återbetalning, kontakta din bank då kontakta ditt kreditkortsföretag. 

Återbetalning för varor som skickas utanför EU 

Tull- och momsavgifter kommer att tas ut vid retur av varor från ett land utanför EU.


Försäljningsartiklar
Reavaror kan inte återbetalas, endast ordinarie prissatta varor kan återbetalas.

Utbyten
Om du behöver byta din produkt vänligen skicka ett mail till info@crudsweden.se


Frakt
För att returnera din produkt bör du skicka din produkt till:

Crud

Fabriksstråket 24

433 76 Jonsered

Sverige


Du kommer att stå för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas ej. Om du får en återbetalning återbetalas inte fraktkostnaden.

Se till att använda en spårbar frakttjänst eller köp fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att ta emot din returnerade vara.