-Fri postfrakt på alla beställningar över 1400 kr-

Projekt

Crud x JOA
Askja
-Där betongen möter skogen-

Askja Backpack är ett samarbete mellan Crud och Jonas Olsson - en svensk designer som har designat bagage för några av de största varumärkena. I detta unika paket kombinerar vi grovheten och hållbarheten hos det klassiska Crud-paketet med mönsterkonstruktionen och detaljerna som finns i kollektionen av JOS-serien.

Varje läderdetalj i Askja-paketet är noggrant utvald och handtvättad i en speciell blandning av vatten och läderoljor. Efter tvätt får lädret torka långsamt innan alla läderkanter fasas, vaxas och poleras och läderytan handpoleras. Denna behandling ger läderytan en robust och åldrad look. Utrustad med italiensk Raccagni-dragkedja.


Crud x Lundhags
Gränsland boots

Lundhags x Crud - Gränsland är resultatet av ett samarbete mellan Lundhags och Crud, två svenska varumärken med passion för hantverk och hållbarhet.

 Gränsland är en exklusiv och slitstark känga i begränsad upplaga, med en design som är inspirerad av den klassiska alpinkängan. Ambitionen att skapa Gränsland har varit enkel – Noll kompromisser vad gäller kvalitet, material och konstruktion.

 Stövlarna är gjorda av Heinen-läder och har en Goodyear-kant, Vibram-sulor och tysk hårdvara. Gränslandskängorna kommer som ett kit med en nyckelring i vegetabiliskt garvat läder och läderfett.

 

Se filmen här: https://www.youtube.com/watch?v=43yPW4bitzs&feature=emb_logo

 

Crud x Trangia

Vi slog oss ihop med Sveriges mest kända varumärke när det kommer till utekök – Trangia och tog fram en matlagningsset i begränsad upplaga.

Detta specialutgåva (ultra lätt aluminium) kök är förpackat i ett slitstarkt canvasfodral utrustad med en robust dragkedja i mässing och vegetabiliskt garvade läderdetaljer från Tärnsjö Garveri.

Satsen kommer med ett rött anodiserat handtag i en ullkraftslåda och en stor multiskiva som kan användas som durkslag, skärbräda, bas för användning på snö eller lock efter tillagning.